Om oss selv

Artisan Fisheries startet virksomheten i El Puerto de Santa Maria, Andalucía, Spania, som var lanseringsområdet for Christopher Columbus ekspedisjoner. Den første Google Adwords annonse var på nettet i desember 2005, og siden da har 500000 besøkende vært innom.

Norsk søsterselskap Havfiskeri.no har lager og kontor i Fredrikstad. Vi har også:

  • Importlager og distribusjon for EU i Strømstad, Sverige
  • Salgskontor i Chipiona, sør-Spania
  • Workshop for produksjon av liner med snuere og knoppa forsyn i Malpica, nord-Spania
  • Innkjøpskontor for varer fra Østen i Ho Chi Minh City, Vietnam. Dette kontoret skal også, i fremtiden, assistere i import av norsk sjømat til Vietnam og videre til Kina.

Vi sender pakker i Norge med Bring og Posten. Større sendinger går med TNT – levering på døra. Vi bruker DHL og UPS i Sverige for sendinger fra eller til EU. Sendinger utenfor EU går med flyfrakt.

Vårt arbeide er mye håndverk, med de fleste av produktene montert i Spania med råvarer vi kjøper lokalt eller fra import fra Østen. Spania er, som den største fiskerinasjon i EU, meget konkurransedyktig og det finnes tusenvis av små bedrifter som produserer og importerer fiskeredskap. Med vårt nettverk av leverandører, blir leveringstiden kort.

Med våre nye nettsider, er vi klare til å gjøre forsendelser i liten skala, og for små mengder, til fritids-fiskere også. De aller fleste produktene i vår katalog / prisliste er på lager, og vi kan også skreddersy varianter av standard liner.

INNKJØPSASSISTANSE

Havfiskeri.no kan tilby innkjøpsassistanse til fiskere med nybygg / ombygging / reparasjoner basert på vår erfaring gjennom 20 år. Vi har kontakt med hundrevis av leverandører av maskineri og deler fra alle verdensdeler og kan levere til deg det du trenger til en mye lavere pris enn det som du kan skaffe lokalt.

KONSULTASJON – FISKERI

Vi har mange års erfaring innen internasjonalt fiske etter å ha vært etablert i Portugal og Spania fra 1994 og frem til 2013 når vi flyttet til Norge.

Introduksjon av sub-tropiske arter i de siste årene lager nye muligheter for fiskere, men dere må lære hvordan å fiske disse artene, som ble fisket i 1000 år fra den Iberiske halvøy.

Vi kan gi råd for fiske av følgende arter, som nå kommer til Norske farvann:

  • Makrellstørje
  • Bonito
  • Havål og sabelfisk
  • Havabbor
cms-img

cms-img